Cazinouri care acceptă Moneybookers

0
1000

Jucați cazino cu Moneybookers

Când căutați noi metode de plată pe care să le folosiți atunci când jucați în diverse cazinouri online, Moneybookers nu poate fi trecut cu vederea și este acceptat de tot mai multe site-uri de jocuri de noroc. Prin urmare, putem spune că cazinourile care acceptă Moneybookers sunt numeroase și numărul crește vizibil, deși trebuie considerat că există Neteller care, în acest moment, este mult mai răspândit în cazinourile online și poate, de asemenea, mai popular decât primul dintre jucătorii online. În orice caz, este o metodă de plată pentru a încerca să decideți dacă este potrivită pentru dvs. sau nu.

Cum se joacă?

Deci, să vedem cum să ne jucăm cu Moneybookers ca metodă de plată. Să începem prin a spune că jocul regulat la cazinou cu Moneybookers nu numai că este posibil, ci și foarte recomandat, din motivele pe care urmează să vi le dezvăluim.
Înainte de a intra în detaliu, trebuie să spunem că Moneybookers este în primul rând numele unei companii aflate în subordinea directă a Ministerului Britanic al Finanțelor și reglementată de FSA (Financial Services Authority), de maximă importanță și profesionalism. cum sa joci poker, datoria sa obișnuită fiind să auditeze toate firmele financiare din Marea Britanie. Dar nu se oprește aici, deoarece Moneybookers este și numele unui cont virtual care se deschide într-un mod foarte simplu și rapid. Dorind să intrăm în detalii, trebuie să spunem că Moneybookers este un portofel electronic, un adevărat portofel electronic. Dar este, de asemenea, o metodă de plată foarte convenabilă la cazinou, deoarece aveți nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a primi bani. Pentru a primi bani cu Moneybookers, expeditorul nu trebuie neapărat să utilizeze această metodă de plată și acesta este încă un punct în favoarea lor.

Deschideți un cont Moneybookers

Deci, să vedem ce este necesar pentru a deschide un cont virtual Moneybookers. Suntem aici pentru a explica totul pas cu pas, chiar dacă, vă spunem noi, este atât de extrem de simplu încât poate fi făcut de oricine. Jucătorul de la cazinou, dar și orice altă persoană, deoarece Moneybookers poate fi utilizat și pentru achiziții online și pentru diverse alte servicii puse la dispoziția dvs., trebuie să se angajeze să completeze un formular, furnizând o adresă de e-mail validă și un card de credit. credit, care poate fi, de asemenea, un Postepay sau un cont bancar sau poștal care trebuie asociat cu portofelul electronic de trimis și primit